Leijaseura ry on vuonna 1995 perustettu pääkaupunkiseudulla toimiva kaksikielinen yhdistys, jolla on jäseniä ja yhteistyöyhteisöjä myös varsinaisen toimialueensa ulkopuolella. Seuralla on kansainväliset yhteydet leijajärjestöihin ja festivaalijärjestäjiin useissa maissa. Seuran säännöt. Seuran yhteystiedot.

Draksällskapet rf är en tvåspråkig förening som grundades i Helsingfors 1995. Föreningen har också medlemmar och samarbetsgrupper utanför sitt område. Klubben har internationella kontakter med drakorganisationer och festivalarrangörer i flera länder. Klubbens stadgar. Klubbens kontaktinformation.

Leijaseura Facebookissa: www.facebook.com/leijaseura

Use browser's option to translate pages to your preferred language. However, results may be funny or misleading...

Liity myös Leijaseuran jäseneksi,  jos oikeasti haluat lennätellä, suunnitella, rakennella, ostaa valmiita leijoja tai käydä vaikka leijafestareilla.

Leijaseura ry:n jäsenille on oma osio. (Rekisteröitymisen jälkeen käyttöoikeuden lisääminen saattaa kestää muutaman päivän.)