Käyttäjän arvio: 4 / 5

HyväHyväHyväHyväHuono

6.12. Hietsussa tai Pyhän Birgitan puistossa. Paikka ja kellonaika tarkentuvat tai muuttuvat sääennusteiden mukaan.

Tule mukaan juhlistamaan Suomea ja lennättämään ainoastaan sinivalkoisia leijoja yhdessä. Lennätyksen ohessa Leijaseura myy Suomi 100 -leijoja, 10 €/kpl.

Photo (c) Simo Sivonen

HyväHyväHyväHyväHyvä

Leija on suunniteltu ja tuotettu Suomen juhlavuotta varten. Valtioneuvoston kanslia on myöntänyt sinivalkoiselle leijalle oikeuden käyttää Suomi 100 -tunnusta.

HyväHyväHyväHyväHyvä

Sileitä Tuulia on lahjoittanuttanut Leijaseuralle 10 kpl Suomi 100 -leijoja. Leijat arvotaan Leijaseuran sivustolle marraskuun 30 päivään mennessä rekisteröityneiden kesken. Arvonnan onnekkaat saavat leijansa lennätettäväksi itsenäisyyspäivän lennätyksessä. Jos itsenäisyyspäivän lennätys sääsyistä johtuen peruuntuu, niin leijat ovat noudettavissa Leijaseuran vuosikokouksesta 2018.

Kuva Pärnusta 2017, virolaiset ystävämme juhlivat Suomea.

Photo (c) Sami Hokkanen